Lirik Lagu Tokecang

Lirik Lagu Daerah Jawa Barat
Judul Lagu : Tokecang
Pencipta : R.C. Hardjosubroto (Lagu masyarakat Jawa Barat)


Tokecang tokecang bala gendir tosblong
Angeun kacang angeun kacang sapariuk kosong

Aya listrik di masigit meuni caang katingalna
Aya istri jangkung alit karangan dina pipina

Tokecang tokecang bala gendir tosblong
Angeun kacang angeun kacang sapariuk kosong

Video Lagu Tokecang :

 
Loading...

0 komentar