Lirik Lagu Daerah Jawa Barat
Judul Lagu : Bajing Luncat
Pencipta : Kosaman Djaya

Bajing luncat, bajing luncat
Ka astana aduh

Abdi lepat narosan
Teu ti anggalna

Bajing luncat, bajing luncat
Ka astana ieuh

Abdi lepat narosan
Teu ti anggalna

Ku teu sangka salira bet
luas pisan

Teu hawatos
Ka nu kesel ngantos ngantos

Api api teu emut kana pasini
Pasini pakait ati
duh pakait ati ...


Video Lagu Bajing Luncat - Endang S Taurina
Loading...

0 komentar